Ögruppen i Nordnorge lockar naturfantaster och nyfikna turister från hela världen. Resenärerna anländer med flyg, båt, buss eller bil – ögruppen i norra Norge, ligger vackert vid kusten och charmerar sina besökare med sina små fiskebodar på klipporna och unika och spektakulära naturfenomen som kan skådas på himmelen.

Resor-till-Lofoten-i-Norge---fotbollsplan-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---nordljus-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---landskap-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---nordljus-himmel--Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---landskap-kusten-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---hus-vid-klippan--Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---staden-vid-havet-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---glaciär-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Lofoten-i-Norge---fiskbåt-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Naturfenomenen står i kö… midnattssolen kan upplevas på hösten. Båtlivet är livligt och i hamnen kommer fiskebåtarna in med dagens fångst. Många hyr sina egna båtar eller åker med båtutflykter arrangerad av lokala guider. Fisket är stort och det är mycket ovanligt att någon returnerar utan fångst.

Lofotens storslagna natur vid Norges kust

Lofotens vackra kust omtalas som en av vackraste platser i världen. Odiskutabelt! Det är oerhört vackert och under uppehållet vaknar du till nya fantastiska upplevelser som du aldrig kommer glömma. Sätt nytt personligt rekord i torskfiske – förvänt en riktigt baddare, som kallas skrei, på kroken. Kungskrabba, torsk, sej, hälleflundra, rödfisk och havskatt växer sig stora här och skreien (stor torsk) leker vid kusten. Är du ute efter en aktiv semester i naturen, är Lofoten i Norge platsen för dig.

Unika resetips om resor till Lofoten

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.