Algarvekusten

Njut av södra Europas milda klimat på den portugisiska rivieran, Algarvekusten. Surfa på vågorna i den pittoreska fiskebyn Sagres eller se en internationell golftävling i lyxorten Vilamoura. Varva mellan vita sandstränder, lokala marknader och charmiga fiskebyar - här längs kusten finns det något för alla.

Resor_till_Algarvekusten_i_Portugal_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Golf_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Hund_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Kust_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Marknad_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Strand_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Algarvekusten_i_Portugal_Barn_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

De karga klipporna och det turkosa vattnet erbjuder många oanade skatter. Ett tips är att simma till de vackra grottorna på stranden Praia da Marinha. Avnjut sedan en paus i snackbaren och andas in de ljuvliga dofterna från tillagningen av dagens lunch. Med fantastiska natur och landskap är Algarvekusten även ett starkt rekommenderat val när det kommer till golf.

Njut av solnedgången i hamnen på Algarvekusten

Njut av solnedgången, anda in brisen från havet och se de små fiskebåtarna anlända i hamnen med havets delikatesser. Testa gärna den portugisiska nationalrätten Bacalhau som sägs vara en upplyftande smakupplevelse. Lädervaror, olivolja och tvålar är typiska produkter för Algarvekusten. För att hitta de lokala varorna är det bäst att besöka den vackra landsbygden.

Unika resetips om resor till Algarvekusten

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.