Weekendpärlan, beläget vackert vid Atlantkusten är det perfekta besöket för den kortare vistelsen. Den moderna staden Lissabon som präglats av sin historia har lyckats behålla sin charm. Promenera i de smala gränderna, se på folkvimlet från en uteservering eller åk till kusten, till vackra Estoril och ta ett dopp i havet.

Resor_till_Lissabon_i_Portugal_hus_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Lissabon_i_Portugal_man_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Lissabon_i_Portugal_mat_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Lissabon_i_Portugal_strand_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Lissabon_i_Portugal_uteservering_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Lissabon_i_Portugal_utsikt_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Det lugna tempot och de glada människorna är något som sprider värme och glädje i huvudstaden. Här kantas de branta backarna med färgglada hus och spårvagnarna åker förbi i en hissnande fart. Uppe på toppen, med den härliga vyn som sträcker sig långt till horisonten, passar det perfekt att avnjuta en lunch. Fisk och skaldjur är specialiteterna.

Besök vackra Estoril vid kusten inte långt från Lissabon

Passa även på att besöka Sintra, sagopalatset Pena är en fröjd för ögat. Är du sugen på att bada ska du ta dig ut mot kusten. Estoril och Cascais är kustorterna med en elegant och mysig omgivning. Estoril erbjuder fina kasinon, luxuösa hotell, lyxiga restauranger och fina stränder. I Cascais ska du besöka restaurangen Monte Mar vid havet som har en magisk atmosfär och mycket god mat. Ta med din kärlek hit och bli kär på nytt.

Unika resetips om resor till Lissabon

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.