Grönskande natur, vackra vandringar och den charmiga huvudstaden Funchal finner du här i Atlanten på Madeira. Detta är det perfekta resmålet för dig som gillar att äventyra på semestern. Prova på forsklättring på de karga klipporna, hästridning på stranden eller djuphavsfiske i solnedgången.

Resor_till_Madeira_i_Portugal_fiske_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Madeira_i_Portugal_bil_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Madeira_i_Portugal_vandring_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Madeira_i_Portugal_hästridning_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Madeira_i_Portugal_hav_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Madeira_i_Portugal_frukt_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Staden med ståtlig arkitektur, där barer och restauranger trängs längs gatorna och där stämningen är livlig. På den lokala marknaden Mercados dos Lavradores kan du pröva de lokala delikatesserna. Specialiteten Espetada, köttbitar gnuggat i vitlök, är en smakrik upplevelse. Det finns ett stort utbud av lokal färsk frukt och grönt på marknaden.

Cykla mountainbike i skogen på Madeira

Från bergstoppen skymtas en vacker syn över havet. Vandringen längs Madeiras gamla bevattningssystem är absolut värd utsikten. Till havet från bergstoppen går det att cykla ner på några minuter, en fördel är att du gillar fart! Att cykla med en guide är även att rekommenderas. När du väl är nere, ta ett dopp i havet och belöna dig själv med ett svalkande glas Poncha gjort på sockerrörsrom, färskpressad citron och honung. En riktig portugisisk specialitet!

Unika resetips om resor till Madeira

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.