En weekendresa till Belgrad ger dig bland annat Serbisk matkonst som lockar med aptitretande doftar och generösa måltider - det Serbiska skafferiet har en hel del överraskningar. Belgrad räknas som en ganska ny weekenddestination men hävder sig starkare och starkare i konkurrensen om storstadsturisterna.

Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-7Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-4Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-2Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-6Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-5Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå-3Weekendresa-till-Belgrad-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå
<
>

För det finns ingen tvekan om att Belgrad som destination har en ljus framtid framför sig. Att äta och dricka gott har blivit en av de viktigaste anledningarna till att resa hit. Upptäck nya smaker. Våga dig bort från de traditionella köken och gör en djupdykning i det serbiska skafferiet. Serbiens huvudstad Belgrad är perfekt för en kulinarisk weekend och en sak är säker – du kommer att bli mätt.

Besök vingårdar på Serbiens landsbygd

Proppmätt! Här snålar man vare sig med portionsstorleken eller antalet rätter. Glöm inte att prova de lokala serbiska vinerna – de är utsökta! Allt till fantastiska priser. Förläng gärna vistelsen – vi tar er med ut på landsbygden med givande besök på en vingård. Serbien är ett mycket intressant vinland. Många gårdar ligger på samma breddgrad som Bordeaux.

Unika resetips om weekendresa till Belgrad

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.