Barcelona

Den pulserande staden vid det djupblå medelhavet vars vågor flödar längs strandkanten, har inte bara fantastiska solnedgångar och makalös saffransdoftande paella- Du kan utforska monument, shoppa på Las Ramblas och se på fotboll i världsklass. Barcelona är det perfekta resmålet för en kortare vistelse!

Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Chark_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Stadion_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Solnedgång_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Segrada_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Paella_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Barcelona_i_Spanien_Konst_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Avnjut en måltid på en av alla tapasbarer. Här finns allt ifrån kött, skaldjur och vegetariska delikatesser. Bli serverad på takterrassen med panoramautsikt eller välj en bar nere i de sprudlande kvarteren. Barcelona är välkänt för sitt festliga nattliv och efter många timmars dansande kan det vara skönt att avsluta kvällen barfota i sanden till soluppgången.

Se en fotbollsmatch i Barcelona!

Camp Nou- arenan där världens bästa fotbollsspelare spelar fotboll i världsklass. Vi rekommenderar dig som vill se en match att vara ute i god tid med köp av biljetter. Vill du annars bara få en glimt av den största arenan i Europa finns ett museum att besöka. Det blir ett minne du sent kommer glömma. Faller det dig mer i smaken att besöka ett historiskt monument rekommenderar vi La Segrada Familia samt Picasso muséet.

Unika resetips om resor till Barcelona

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.