Gran Canaria

Gran Canaria är en vulkanö och är den tredje största ön av tretton i den spanska ögruppen Kanarieöarna i Atlanten. Färgstarka Las Palmas, huvudstaden, ligger norr öst och är en perfekt kombination av pulserande stadsliv, sol och bad. Upplev Gran Canarias fascinerande fyra klimatzoner och njut av den vackra naturen som finns på ön.

GranCanaria_bicycle_Nygren_lind GranCanaria_fataga_Nygren_lind Catedral_Las_Palmas_Gran_Canaria_Nygren_lind Spanien Gran Canaria GranCanaria_fauna_village_Nygren_lind GranCanaria_gabinete_Nygren_lind GranCanaria_golf_Nygren_lind GranCanaria_maspalomas_Nygren_lind GranCanaria_spa_Nygren_lind
<
>

Vid ankomst till Gran Canaria, reser de flesta oftast raka vägen till sydkustens palmer där de mest kända resmålen Playa de Ingles, Arguineguin, Puerto Mogan och Maspalomas ligger. Resmålen är välkända och har tagit emot soltörstiga Skandinaver sedan resans begynnelse. I Playa Ingles blir det aldrig tråkigt. Önskas morgon -till-morgon-fart-och-fläng är utbudet stort.

Gran Canaria – en kontinent i miniatyr

Få andra resmål kan mäta sig med Gran Canarias mångsidighet. Kontrasterna är många och överraskar sina besökare en hel del. Kilometervis av sanddyner med grönskande berg i bakgrunden, långa stränder, soligt året-runt klimat, livliga städer, otaliga resmål, kulturella sevärdheter och en stor variation av flora och fauna. Det kanariska köket kombinerar spanska recept med influenser från afrikansk och latinamerikansk matlagning och är du ett fan av havets delikatesser har du kommit rätt.

Unika resetips om resor till Gran Canaria

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.