Mallorca är den största ön i den spanska ögruppen Balearerna. Det populära resmålet ligger ca 4 timmars flygresa från oss i Skandinavien och det är ingen hemlighet att vi är rätt kära i denna vackra pärla. Vackra och långa stränder lockar till sköna och lata dagar. Ta gärna cykelturer, vandra eller jogga i vackra naturomgivningar.

Resor_Mallorca_palma_strand2_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_strand_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_cykla_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_restaurant_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_palma_old_town_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_palma_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_oliven_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_landsby_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_hus_vid_stranden_Nygren_Lind_ResebyråResor_Mallorca_utsikt_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Det är också öns alla kombinationer som gör att vi gärna reser hit. De vackra och långa stränderna på den sydvästra delen ligger inte långt från storstaden Palma som med sin charm, många tapas-restauranger, livliga torg, shopping, historiska byggnader och ett fullspäckat uteliv, ger besökarna valuta för pengarna.

Golfen på Mallorca är också populär

Att spela golf på Mallorca slår sällan fel… våren ger många golfare en tjuvstart på den efterlängtade golfsäsongen här hemma medan hösten och tidig vinter ger ett skönt avslut. Det finns golfbanor med utmaningar för alla nivåer och allas intressen. En resa till Mallorca kan bli på många sätt – en weekend i Palma, en långweekend blandad med storstad och utflykter eller en vecka med sol och bad för fullständig avslappnad och njutning.

Unika resetips om resor till Mallorca

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.