San Sebastian

Välkommen till världens matmecka. San Sebastian är den Michelin-krog tätaste staden i världen sett till antal innvånare. Här får man verkligen frossa i lokala delikatesser. De populära Pinxtos barerna ligger på rad i den gamla stadskärnan och även om man känner att det är mycket turister så blandar sig gärna lokalbefolkningen på de barer som ligger längre in i staden.

resor_spanien_san_sebastian_stadsbild2_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_stadsbild_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_natur5_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_natur4_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_natur3_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_natur2_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_natur_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_kusten2_nygren_lind_resebyrå resor_spanien_san_sebastian_kusten_nygren_lind_resebyrå
<
>

Sent på kvällen är det omöjligt att ta sig fram eftersom alla står ute på gatan och äter och dricker och umgås. San Sebastian kallas för tapasens hemstad och är känd för sin perfekta kombination av strandliv och storstad. Den har även blivit spanjorernas egna semesterfavorit. Stadsdelen Centro kännetecknas som det kommersiella shoppingdistriktet.

La Concha stranden i San Sebastian

I San Sebastian bor man helst vid La Concha stranden – man bor nära till stranden och får njuta av havet på nära håll. Men är du intresserad av vandring så finns det massor av vandringsleder antingen upp i bergen eller längst den fantastiskt vackra kustlinjen. Naturen skiftar snabbt och är så vacker att du nästan tappar andan. Leden leder bland annat till borgen Castillo de la Moto med den 12 meter höga Kristus-statyn som ser ner på staden. Även om du inte är road av att vandra så rekommenderar vi att ta sig till den vackra kusten.

Unika resetips om resor till San Sebastian

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.