Låt dig inspireras av Sevilla med flamenco-dans och låt staden långsamt vinna ditt hjärta. Med nära 700 000 invånare, är detta södra Spaniens centrum för timtals tittande på vacker konst och upplevande av kultur. Ta in den härliga atmosfären, njut av harmonin och sjunk in i stadens lugna puls.

Resor_till_Sevilla_i_Spanien_Spanjorer_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Sevilla_i_Spanien_Churros_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Sevilla_i_Spanien_Hus_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Sevilla_i_Spanien_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Sevilla_i_Spanien_Alcazar_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Sevilla_i_Spanien_Palm_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Den populära sevärdheten Alcázar, känt som slottet i ”Game of thrones” lockar många fans men rekommenderas även att besöka för dig som inte sett serien. Palatset, som är av gotisk stil, är över 1000 år gammalt och är ett av stadens äldsta och mest kända sevärdhet. Är du lika intresserad av fantastiska trädgårdar som den spanska kungafamiljen, är detta ett monument du inte får missa att besöka!

Nygräddade churros och magisk utsikt i Sevilla

En förbryllande utsikt väntar på toppen av stadsikonen Metro Parasol. Ta hissen upp och se ut över stadens alla hustoppar som sträcker sig långt till fjärran. Är du intresserad av antikviteter och fynd, är marknaden ”Mercadillo de los Jueves” perfekt att besöka mellan olika sevärdheter. Behöver du en paus och samla krafter finns det olika serveringar som erbjuder både tapas, sangria och nygräddade churros bara sekunder bort.

Unika resetips om resor till Sevilla

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.