London, en världsmetropol med många intryck. Perfekt för en weekend med nöjen! Gå på någon av de otaliga musikalerna, ta en cykeltur i Hyde park eller shoppa loss på Oxford street. Till sirpet av en kopp kaffe kan ni låta er inspireras av den kreativa atmosfären som flödar. London är en stad som skapar trender!

Resor_till_London_i_England_Penthouse_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_Yellow_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_Mat_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_Stad_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_London_Eye_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_London_i_England_Centralstation_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Staden är känd för bra shopping och trevliga engelsmän, bli inte förvånad om någon utbrister ”Hi mate”! Här är det lätt att träffa nya vänner. En pubrunda bland stadens bästa pubar med en äkta fish and chips och en stor pint rekommenderas varmt. Kvällen har bara börjat! Fortsätt gärna kvällen och natten fram mot småtimmarna på en trevlig jazzklubb med livemusik.

Upptäck London via utsikten på topprestaurangen!

London är en stad fylld av historia, här har kungar avlöst varandra sedan William Erövrarens tid. Åk tunnelbanan till Westminster och se den vackert smyckade klockan, Big Ben. Här hittar ni likaså London Eye, ett tips om ni vill uppleva en hissnande utsikt. På tal om utsikt, gillar ni sushi och magiska vyer är Sushisamba en restaurang ett måste att besöka. I staden hittar ni riktiga topp-hak och mat i världsklass.

Unika resetips om resor till London

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.