Belmond Royal Scotsman

Stig ombord på Belmond Royal Scotsman och bli kär i Skottlands högland. Inom sekunder känner du dig avslappnad omgiven av historisk lyx serverad med stolthet. Romantisk tågresa på räls, sägs det och det med rätta - du åker tillbaka i tiden medans tåget bär dig fram genom Skottlands iögonfallande vackra natur.

Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-natur-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-Lyx-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-kypare-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-djur-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-whisky-Nygren-Lind-Resebyrå Boka-tågresa-med-Royal-Scotsman-welcome-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

En tågresa med Belmond Royal Scotsman är en nypa-mig-i-armen upplevelse. I de mahogny klädda vagnarna som rankas bland världens mest lyxiga, gifter sig Edwardian elegans med samma komfort som i ett gods på landet. Tåget består av tio vagnar smyckad med en komplex design med smak för detaljer och stil. Och inklusive det sublima Bamford Spa, åker du i ett palats på hjul.

Belmond Royal Scotsman i Skottland

Välj mellan flera tågresor i Skottland med Royal Scotsman som tar dig till bland annat Whiskydestillerier och vackra platser i höglandet. Få en smidig start och skön avslut på din kanske once-in-a-lifetime-tågresa med hotell i Skottland. Boka tågresan med oss och få den bästa tänkbara service även på hemmaplan. Vi hjälper till med flyg, hotell, den lyxiga tågresan genom Skottlands högland och alla andra transporter. Vi skräddarsyr efter era behov.

Unika resetips om tågresor med Belmond Royal Scotsman

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.