Utnämnd till en av Europas vackraste städer där grönskan frodas längs den rustika stenfasaden. Edinburgh består av många imponerande världsarv och har en rik historia. Se männen i kiltar och hör melodin från säckpipan, skymta Edinburgh slottet mot den ljusblå himlen och besök små hemtrevliga pubar.

Resor_till_Edinburgh_i_Skottland_utsikt_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Edinburgh_i_Skottland_Whiskey_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Edinburgh_i_Skottland_stad_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Edinburgh_i_Skottland_pub_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Edinburgh_i_Skottland_slott_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Förutom ett bra utbud av mat erbjuder denna huvudstad bra shoppingmöjligheter. Mitt i gamla stan ligger gator som Grassmarket och Victoria street. Här finner du allt ifrån modevaruhus till olika charkuterier. När ni nu befinner er i krokarna rekommenderar vi er att besöka Sandy Bell’s, den mysiga puben där musik spelas av liveband fram mot småtimmarna.

Besök ett destilleri och provsmaka Whiskey i Edinburgh

Oavsett om du är whiskey fantast eller inte är ett besök på ett whiskey destilleri en oförglömlig upplevelse. Att se hela processen samt arbetet som ligger bakom är mycket imponerande. På The Scotch Whiskey Experience kan du även få se en av världens största samlingar av skotsk whiskey. Visningen avslutas oftast med en ljuvlig provsmakning av olika sorter och i butiken går det att köpa med sig sin guldglänsande favorit hem.

Unika resetips om resor till Edinburgh

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.