Sveriges magiska sommarö, Gotland har allt – sol, unik natur, fantastiska restauranger och avkopplande mjuka stränder. Visby, en typisk hansestad med ringmur är ett världsarv. Här finns en botanisk trädgård, kyrkoruiner från medeltiden och Almedalen, som var ett centrum för hamntrafik på medeltiden.

Resor-till-Gotland-sjö-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-fårö-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-blommor-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-berg-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-trä-och-sjö-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-svensk-sten-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-svensk-natur-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Gotland-sjö-sten-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Öland-solnedgång-sjön-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Gotland, Sveriges sommarö, är en ö full av möjligheter, för antingen högt tempo eller fullständig avkoppling. Missa inte ett besök på Fårö, Furillen, Hemse och Holmhällars raukfält. Ön upplever du bäst till fots eller på cykel. Efter långa dagar med vandring eller sol och bad finns det många trevliga restauranger att slå sig ner på och varför inte prova saffranspankakan. Sol och bad finns det gott om på Gotland – Tofta, Ljugarn och Blå lagunen är bara några.

Upptäck historia på Gotland

Upplev allt från medeltidsvecka till naturreservatet på Gotland i gamle hamn. En plats där spännande möten uppstår mellan hav och land, mellan nutid och dåtid. Gotlands raukar är naturens egen konst som formats av väder och vind. En medeltida kyrka i varje socken ger dig 92 alternativ att besöka! Stora Karlsö är ett av världens äldsta naturskyddsområden. Den fridfulla kalkstens ön, är en unik djur- och naturupplevelse, men också en plats för dig att slappna av med sol och bad.

Unika resetips om resor till Gotland

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.