Upplev ett äventyr du aldrig tidigare gjort. Känn dig som en polarfarare när du susar fram i ett gnistrande vinterlandskap - lär dig köra hundspann - det sätter igång adrenalinet rejält. Åk på en spännande skotersafari som ger dig möjligheter att stöta på den sällsynta snöleoparden. Events, kick-off och konferensresor arrangeras i Lappland - Sveriges nordiska paradis.

Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---norrsken Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---stugor Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---hundspann Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---norrsken-2 Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---mat Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---efterrätt Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---svensk-mat Konferens-Events-Kick-off-i-Lappland---renar
<
>

Lapplands spännande och magiska naturupplevelser förtrollar. Det är en sann naturupplevelse och en vacker sådan, att få uppleva och förtrollas av det magiska norrskenet. När det dansar över Lapplands himmel i ett spektakulärt skådespel utan dess like, allt runt dig ligger i krispig kyla och det är stjärnklart – då lutar du dig tillbaka och upptäcker att du inte drömmer. Njut av gourmémat som tillagas av närproducerade ingredienser och inspireras av vildmarken.

Kick-off eller konferens i Lappland – vilket äventyr

Välkommen på Kick-off i Lappland! Vilken inbjudan att få. Många företag tar med sig sina anställda på
fantastiska äventyr som såväl passar företagets kickoff, eller mindre privata event. Konferensen blir aldrig sig lik efter detta äventyr och teamen kan dela oförglömliga minnen tillsammans – en resa tillsammans som pratas om resten av livet. Vandra på is, besök nationalparker, upplev museer med olika utställningar och historia – Lapplandets urval av aktiviteter och upplevelser gör eventet och företagets kick-off komplett.

Vi arrangerar Kick-off, event och konferensresor till Lappland

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just ditt företag.