Svenska fjällen

I de svenska fjällen finns en plats för alla. Ett äventyr du sent kommer glömma – hundspann, offpist skidåkning, skotersafari och fantastiskt mycket mer! Familjeresa? Inga problem, skidorter som Idre, Vemdalen eller Sälen är perfekta och tar väl hand om er. Kick-offs och konferenser arrangeras i de svenska fjällen – platsen för alla.

svensk-skidåkare-Nygren-Lind-Resebyrå svensk-skog-i-snö-Nygren-Lind-Resebyrå hundsläde-svenska-fjällen-Nygren-Lind-Resebyrå en-svensk-gård-i-snö-Nygren-Lind-Resebyrå svensk-skog-Nygren-Lind-Resebyrå Trains-in-Sweden-with-Nygren-Lind-Travel-Agency---person-in-wood svensk-natur-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Upptäck trädgränsen, ”Storfjällsgraven” med dess spännande historia och de vackra kringliggande bergen i de svenska fjällen. Du får en upplevelse som är fylld av orörd natur, vackra vyer och historia. Få värmen tillbaka framför brasan tillsammans med lite fika är en speciell upplevelse vid ”Storfjällsgraven”. Om du vill besöka dessa sevärdheter rekommenderar vi ett nytt och spännande sätt – hundspann. Mys med hundarna ingår!

Superb skidåkning i Sverige

Blåa, röda eller svarta backar. Skidåkningen i Sverige bjuder på en mängd varierande skidåkning – nedför, uppför eller sköna och lugna längdåkningsspår i skog och mark. Sugen på offpist? Den bästa offpist skidåkningen i svenska fjällen, hittar du antingen i Kittelfjäll eller vid Riksgränsen. Åre, Idre, Vemdalen har fina backar samt mysiga caféer att slå sig ner på och dricka en kopp kaffe eller varm choklad, till en frasig, rykande färsk våffla.

Unika resetips om resor till de svenska fjällen

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.