Om destinationen är Stora barriärrevet är Cairns i den norra delen av Queensland det perfekta utgångspunkten. Staden ligger i områden som beskrivs som paradisiska. Men det är inte bara dykare som hittar hit - resenärer från hela världen reser hit för att uppleva den frodiga och vackra naturen som omger den lilla staden.

Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-regnskog Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-krokodil Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-koala Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-groda Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-fjäder Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-fisk Resor-till-Cairns Nygren-&-Lind Resebyrå fladdermus Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-vattenfall Resor-till-Cairns-Nygren-&-Lind-Resebyrå-skog
<
>

Det finns en hel del att uppleva i Cairns och trivs du i naturen, finns regnskogen ett par timmar bort och kan upplevas på många olika sätt, som till exempel med Kuranda Senic Railway – en mysig tågresa som tar dig genom regnskogen. Flera öar som ligger vid kusten är små paradis med både regnskog och sköna stränder och värt att besöka. Res till den lilla hamnstaden Port Douglas en timme norrut – sitt vid mysiga cafeer och njut av den lilla stadens folkliv.

Att göra i Cairns

Du har en hel del att välja på av upplevelser och aktiviteter. Palm Cove, är en charmerande liten badort som sägs ha Cairns finaste strand. Koppla av med sol, bad, kajakpaddling, snorkling och dykning. Ta dig ut på havet och upplev delfin- och valskådning. Upplev även höglandsregionen en halv timme bort – ett uppfriskande och annorlunda resmål och inte så turistisk. Trött efter dagens aktiviteter? Fortsätt in i natten – stadens uteliv och nattliv är omtalad och värt att utforskas.

Unika resetips om resor till Cairns

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.