Operahuset i Sydney är Australiens nationella operaföretag och presenterar mer än 700 föreställningar och underhåller mer än en halv miljon människor varje år. Operan, pulserande storstad och intressanta kultur- och historiska sevärdheter, ger besökare otaliga möjligheter att uppleva stadens kontraster.

Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-5-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-4-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-3-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-2-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Australien-med-Opera-Sydney-6-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå
<
>

Sydney och Australien är ett smörgåsbord av otaliga kombinationer att uppleva. Operahuset i Sydney är en av landets största och mest kända. Storslagna operaföreställningar visas varje dag från mars månad. Reser ni i slutet av mars har ni möjligheter att besöka både Handa, som är Sydneyoperans utomhus scen i vattnet, och en föreställning inne på operan.

Biljetter till Operan i Sydney – res med oss

Vi har avtal med Operan i Sydney och hjälper gärna er att skaffa biljetterna. Kombinera gärna resan till Australien och Sydney med Cairns. Kontrasterna är magnifika med Ayers Rock, Kangaroo Island, djur, natur, storstad och regnskog. Vinprovning i Hunter Valley, kanske eller surfing i Byron Bay? Rundresa med det du önskar plus lite till? Vi hjälper också till att skräddarsy en rundresa i Australien och eller i kombination med Nya Zealand.

Unika resetips om resor till Sydney

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.