Kryssa med Star Clippers i Västindien eller Sydamerika

Att hissa segel i takt till pampig musik på någon av de tre magnifika fullriggare är en oförglömlig upplevelse. Destinationerna är många och varje segling har sitt inspirerande innehåll.

<
>

Låt Star Clippers seglingar berör och berikar. Stor som liten hittar sitt syfte med seglatsen och har sin egen chans att upptäcka fördelarna med att vara ombord på en stor segelbåt. Atmosfären är avslappnad, besättningen vänlig, komforten hög och utbudet av mat och dryck gör upplevelsen än mer speciell. En lyxig kryssning i Västindien eller Costa Rica och Ecuador i Sydamerika!

Kryssa med Star Clippers i Västindien eller Sydamerika

För att inte glömma alla de aktiviteter och utflykter som erbjuds under en kryssning. Vattensporter, kvällsunderhållning, knopknytarskola eller möjligheten att fördjupa sina kunskaper i navigation är bara ett urval. Att kryssa – eller segla – med segelfartyg och dagligen vakna upp i en ny hamn, vid en orörd strand eller kanske på ett öppet hav kan göras på många vis. Med Star Clippers är det en oförglömlig seglats där begreppet kryssning får en ny innebörd.

Boka kryssning i Västindien eller Sydamerika med Star Clippers

Ring oss! Vi hjälper dig med att boka flyg, hotell och annan transport till kryssningen med Star Clippers.