Möts av vitpulserande vågor, sofistikerade fiskrestauranger och en iskall frostig Margarita, om det så behagar, på Yucatánhalvön i Cancun. En shoppingtur i galleriorna eller ett dopp i en elegant hotellpool kan varvas i värmen. Gillar ni livlig stämning? Då är denna stad det perfekta resmålet för er.

Resor_till_Cancun_i_Mexico_havet_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cancun_i_Mexico_Fågel_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cancun_i_Mexico_keramik_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cancun_i_Mexico_Margarita_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cancun_i_Mexico_Palm_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cancun_i_Mexico_Sköldpadda_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Är ni ute efter ett mycket vackert och fotovänligt ställe eller önskar att åka på en utflykt är Las Coloradas något som rekommenderas att besöka. Lagunerna ligger drygt tre timmar nordväst från Cancun. Det unika med lagunerna är att vattnet är rosa, vilket beror på den röda planktonen. Det är helt naturligt och en bild härifrån gör semestern minnesvärd.

Snorkla med havssköldpaddor i Cancun

Fiskebyn på 70-talet är idag ett känt festparadis. Här träffar ni många olika nationaliteter, speciellt under amerikanarnas spring-break. Tröttnar ni på fest kan ni ta en dagstur med båten till grannön Isla de Holbox. Färgglada hus, sandiga gator och skåda någon utav de 150 olika fågelarterna flyga förbi. Är ni sugna på att snorkla finns även ett av världens längsta korallrev här och har ni tur simmar ni tillsammans med havssköldpaddor.

Unika resetips om resor till Cancun

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.