Ett avslappnat strandliv för dig som trivs i shorts och sandaler. Playa del Carmen ligger i östra Mexico på Yucutanhalvöns kust mot karibiska havet. Stranden här är i världsklass! Kritvit sand möter turkostvatten, för den som letar noga finns mycket vackra snäckor. Här är det mest sol, bad och hemlagad guacamole!

Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_taco_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_dansa_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_åsna_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_burritos_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_fjäril_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_dans_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Upplev de mexikanska köket med fisktacos där smaken av koriander blommar. De flesta barerna besöks på stranden. Slå dig ned, känn den varma sanden mellan tårna och sippa på en kall Corona med en skiva lime. Det är mysigt här bland de tända lyktorna. Önskar du snacks finns det oftast nygräddade tortillachips med krämig, hemlagad guacamole på de flesta menyerna.

Gå i den magiskt fina fjärilspaviljongen i Playa del Carmen

Längs huvudgatan 5th Avenue i Playa del Carmen, finns mycket fint att hitta. Små stånd med färskpressad tropisk juice, handgjorda cigarrer och äkta mexikansk tequila- allt i traditionellt mexikanskt dödskalle-tema. En hängmatta är en trevlig souvenir att köpa med hem! Har ni vägarna förbi är Naturparken Xcaret en upplevelse värd att besöka. Här finns historian om staden, frodande grönska och en magiskt fin fjärilspaviljong.

Unika resetips om resor till Playa del Carmen

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.