Tulum, där lugnet möter det karaktäristiska turkosa havet och den vita sandstranden. Vakna upp i en bungalow, sätt dig på terrassen och se den vackra soluppgången. Underbara fisktacos och världsberömd snorkling erbjuds här. Här finns färre all-inclusive hotell och färre folk på stranden - detta är platsen för dig som längtar efter lugnet.

Resor_till_Tulum_i_Mexico_parad_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Tulum_i_Mexico_Åsna_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Tulum_i_Mexico_leguan_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Tulum_i_Mexico_Havet_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Tulum_i_Mexico_Coba_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Tulum_i_Mexico_bil_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Den världsberömda snorklingen talar för kristallklart vatten där du kan simma med sköldpaddor, rockor och alla olika slags färgglada fiskar. Bästa snorklingen görs i Akumal, strax utanför staden. På vägen tillbaka till Tulum är grottorna Cenotes ett måste-besök! De vattenfyllda underjordiska grottorna är något du sent kommer glömma.

Starta dagen med yoga på stranden i Tulum

Tulum är inte bara känt för dess turkosa hav utan även känt för yogan. Gå på en yogaklass, kom ner i varv och låt det ultimate lugnet fånga dig till ljudet av havets vågor. En perfekt start på dagen! Är ni redo för äventyr kan ni ta er till pyramiden Coba som utgör en stor del av historien om Mayafolket. Klättra upp för den 42 meter höga pyramiden, hyr cyklar och utforska området eller prova på zip-lining genom djungeln.

Unika resetips om resor till Tulum

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.