Upplev ett av de mäktigaste världsarv - Macchu Picchu på en storslagen, vacker, nyp-dig-i-armen och kanske once-in-a-lifetime tågresa. Tågresan i Peru blir och är en oförglömlig upplevelse med minner svårt att toppa någon annanstans i världen. Den lyxiga tågresans alla element och moment, omfamnar sina tågresenärer med briljans.

Tågresor-Peru-Hirham-BIngham-tågvagn--Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham-macchu-picchu-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham--macchu-picchu-Lama-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham--macchu-picchu-extern-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham-tåget-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham-personal-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham--natur-Nygren-Lind-ResebyråTågresor-Peru-Hirham-BIngham--macchu-picchu--Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Tågresan tar dig med genom hjärtat av det mäktiga Inkariket. Det är spännande, romantiskt och ofattbart vackert. Historiens vingslag känns på kropp och själ. Att sjunka ner i en fåtölj i tågvagnar från 1920-talet omgiven av blänkande mässing och polerat trä, och sen få kliva och utforska Macchu Picchu i Peru,  är utan överdrift några av de härligaste reseminnen du får.

Uppkallad efter Hirham Bingham

Tåget är uppkallad efter den amerikanska akademikern, utforskaren och politikern Hirham Bingham – född 1875, som återupptäckte Inkastaden med sin närmast oåtkomliga placering i det vackra landskapet och berget Macchu Picchu. Du möts av en genuin och härlig värme av personalen som har i uppgift att skämma bort dig under hela dagsturen från eller till staden Cusco. Detta är ingen transport – det är en upplevelse.

Unika resetips om tågresor med Hirham Bingham

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.