Vacker natur, snörika vintrar och varierade landskap är vad som väntar i Kanada. Besök imponerande storstäder, världskända skidorter och upplev fantastiska omgivningar. Kanada består av tio provinser och är världens näst största land till ytan, så det finns mycket att utforska i detta enorma land.

Resor-till-toronto-i-kanada-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-kanada-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-kanada2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Skidresor-till-whistler-i-kanada-med-Nygren-Lind-Resebyrå elissa-algora-96751
<
>

Engelska och franska är de officiella språken, och provinsen Quebec har fortfarande klassisk europeisk arkitektur som genomsyrar området. Skåda vackra Niagra Falls, på gränsen till USA, eller semestra i smältdegeln Toronto. På västkusten ligger Vancouver, staden som är känd för sin variation – här finns förstklassig skidåkning såväl som nudiststränder.

Skidåkning i Whistler i Kanada

Några timmar utanför Vancouver ligger skidorten Whistler, världskänt delvis sedan Vinter-OS 2010 arrangerades i området. Skidåkning i världsklass – utmaningarna för den mest erfarna skidåkare är många. Även en nybörjare känner sig hemma med ett stort urval av skidbackar för alla nivåer. Du hittar hotell i alla klasser och storlekar. Bo lite lyxigt, avsluta den aktiva dagen i hotellets spa med en välförtjänad behandling.

Unika resetips om resor till Kanada

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Kanada

Visa mer