Florida är känt för sitt kristallklara vatten, sitt solsken och sin latinamerikanska atmosfär. Upplev allt ifrån temaparker och rymdanläggningar till spännande våtmarker. Resande familjers mecka - Sea World, Orlando med Disney World och spännande vildmark i Everglades. Stränderna behöver knappast introduceras - milslånga, busy och aktiva.

Resor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---pelikanResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---strand-med-palmerResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---strandhusResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---strand-frontResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---magic-kingdomResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---kille-disney-worldResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---cool-tjejResor-till-Florida-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---universal-skylt
<
>

Florida är mer än sina ikoniska solstränder och pulserande nattliv – här väntar vacker natur, Everglades våtmarker, muséer och utomhusaktiviteter för alla åldrar. Miami är en av världens mest populära resmål och har ett gott rykte om sig för sina trendiga nattklubbar, shoppingmöjligheter, golfbanor och konstfestivaler. I området South Beach väntar behagliga promenadstråk bland pastellfärgade art déco-hus längs med stranden. Orlando passar den resande familjen då det är fyllt med temaparker, från Disney World och Universal Studios till Sea World. Här väntar köpcenter och världskända golfbanor såväl som vattenparker och naturreservat för de äventyrssugna.

Florida är ett solklart resmål

Fort Lauderdale stoltserar med över 3 000 soltimmar per år och är en stor destination när det gäller kryssningsresenärer. Lyxhotell, köpcenter och restauranger kantar gatorna. Key West, en liten ö belägen i sundet mellan Kuba och Florida, är en populär destination för de som är intresserade av vattensporter, stränder och historiska platser. Njut av mat inspirerat av Kuba, Spanien, Italien och Västindien i Tampa. Florida har något som lockar för alla, oavsett om det är en sol- eller äventyrsemester man är ute efter. Här finns allt man söker, från pulserande storstäder eller alligatorfyllda våtmarker, till solstränder och naturupplevelser.

Unika resetips om resor till Florida

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.