Alla drömmar om att någon gång få resa till Hawaii. Öriket i centrala Stilla havet lockar med världsledande surfing, otaliga vackra stränder, golf i superklass, val- och delfinsafari eller romantiska katamaranseglingar i skön kvällsbris. För naturälskaren är Hawaii välsignat med vacker och frodig natur. Aloha - Hawaiianerna önskar välkommen med varma leenden.

Skräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---vacker-natur-med-tjejSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---tjej-på-surfbrädaSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---surfbrädorSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---strand-med-palmerSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---solnedgångSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---bil-med-sufbrädorSkräddarsydda-resor-till-Hawaii-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå---vattenfall
<
>

Hawaii är drömmarnas resmål – fantastisk natur, otaliga stränder, aktiva vulkaner och drömska solnedgångar uppdelat på åtta öar. Passar såklart de äventyrliga dykarna och surfarna såväl som valskådarna. Man kan åka på val- och delfinsafari eller bara segla i kvällsbrisen på en katamaran. Vinter är högsäsong för surfing och de stora surftävlingarna arrangeras i januari varje år. Kom och se världsmästarna på vågorna eller prova att stå på brädan själv!

Maui på Hawaii är populär för bröllop och smekmånad

Oahu är hemvisten för huvudstaden Honolulu som huserar USA:s enda kungliga palats. Vandra upp på kratern Diamond Head eller avnjut kulinariska upplevelser i Chinatown. The Big Island är den största ön och har aktiva vulkaner och stränder med lavasten. Maui är en populär destination för bröllop och smekmånader då här finns många romantiska resorts och en otroligt vacker körsträcka. Häpnadsväckande vackra och färgfulla solnedgångar varenda kväll – för att inte nämna den otroligt stjärnklara himlen. Befolkningen är dessutom extremt vänlig, servicenivån är hög och bemötandet är alltid enligt ”the aloha spirit”.

Unika resetips om resor till Hawaii

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.