Bali, tillsammans med övriga kända paradisöar i Indonesien och de mest populära, ligger nära varandra och bjuder in till härliga kombinationer av resor i olika format. Otaliga templen, vacker och frodig natur, romantiska smekmånader, underbar mat, dykning och surfing i världsklass… du njuter av livet på Bali.

Resor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---par-på-strandResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---fruktResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--kvinna-lugnetresor-till-bali-med-nygren-lind-resebyrå---tempel-på-baliResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---apa-med-ungeResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---surferResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---strandResor-till-Bali-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---god-mat
<
>

Det är svårt att inte attraheras av Bali. Så vackert grönt, vänliga människor och ett brett utbud av aktiviteter för den som tycker om att hålla igång på semestern. Att cykla bland vackra risodlingar som ligger grönt i risterrasser, är ett sätt att uppleva ön på riktigt – nära inpå lär man känna denna vackra ö.

Kombinera Bali med övriga öar

Närmaste grannö påminner om ett tidigare Bali – lugnare tempo, sköna stränder och lite mindre exploaterad. En kombination av öarna gör resan varierad och full av intryck. För den som tycker om att ta det lite lugnare, slappna av och enbart hålla ett lågt tempo, finns där även möjligheter till det. Balis vackra platser passar utmärkt till yoga och spa-upplevelserna är ren magi. Estetiskt överallt – passionen finns i hjärtat hos varje balineser oavsett roll.

Unika resetips om resor till Bali

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.