Lombok är en av två öar som bildar provinsen i Nusa Tenggara Barat i Indonesien. Ön är paradiset för de som söker lugn och avkoppling. Mindre än storebror Bali men finare stränder, större äventyr och vackrare natur. Lombok kallas äventyrön - med rätta.

resor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--kor-på-strandresor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---båtresor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---yogaresor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---vattenfallresor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---mann-hoppar-från-båtresor-till-lombok-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---lokalguide
<
>

Många trackar till högsta berget och utforskar med iver regnskogens hemligheter. Naturens utseende och vegetation varierar beroende på vilken sida av ön du utforskar. När vi pratar lyxigt boende på Lombok, pratar vi om läget. Många hotell ligger på stranden och när frukosten avnjutas med stranden och havet precis utanför dörren, får du känslan ”nyp-mig-i-armen”. Det är definitionen på lyx, tycker vi!

Surf och snorkel på Lombok

Lombok erbjuder världens bästa surfplatser – utan överdrift! I södra delarna finns surfparadisen som attraherar surfare från hela världen. Trivs du bäst under vattenytan så har du kommit rätt – att dyka och snorkla på Lombok räknas även det som en av världens bästa upplevelser. Besök lokala marknader, småbyarna, tempel och öarna runt. Det är vackert, det är prisvärdigt och sist men inte minst – helt oförglömligt.

Unika resetips om resor till Lombok

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.