Shanghai

Fasaden visar en hypermodern och pulserande internationell metropol. Men en av världens största städer överraskar sina besökare med sina gömda kulturskatter och den kinesiska vardagen i hutongarna, Kinas gränder. Det gäller bara vara nyfiken. Upplev kinesernas marknader, matkultur och historia – bakom den mäktiga fasaden.

Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-Kines-iska-lyktor Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-Kinesiska-kvinnor Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-Kinamat Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-hus-med-dörr-i-Kina Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-seafront Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-Korsbarsblommor Resor-till-Shanghai-i-Kina-med-Nygren-Lind-Resebyrå-Kines-med-mat
<
>

Med landets mest befolkningsrikaste stad med ungefär 23 miljoner invånare, är förstaintrycket överväldigande. Ett besök i Yu-trädgården eller de kända tehusen, får pulsen ner och man häpnas över kontrasterna. I stadens gamla delar får man känslan av det forna även om det är nypolerad och modernt överallt.

Shanghai var en gång koloniserad

Hitta lugnet med att strosa i de franska kvarteren och ta sköna pauser på mysiga caféer och besök små barer. Förstaintrycket av Shanghai vid ankomst ändras och det är kontrasterna som tar en med storm. Önskas ännu lägre tempo, är vattenstäderna utanför Shanghai populära och nära utflyktsmål, antingen som heldagsutflykt eller med övernattning. Shanghai överraskar dig – igen och igen!

Unika resetips om resor till Shanghai

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.