Vi befinner oss på den Dalmatiska kusten, sydost om Dubrovnik, på den vackra lilla halvön Cavtat. Strosa runt i den romantiska atmosfären på kullerstensgatorna, titta ut mot det blåa havet som stryker längs horisonten och omfamnas av det lugna tempot. Är ni förtjusta i allt som Medelhavet erbjuder är det hit ni ska resa.

Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_båt_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_Hamn_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_hus_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_Restaurang_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Cavtat_i_Kroatien_Tjej_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Varför inte åka med båten till Dubrovnik över dagen när ni ändå är här? Charterturister och jetset-folk med egna båtar minglar aktivt i hamnen. Upplev en båttur i den kroatiska skärgården och dess kristallklara vatten. Den lilla staden Cavtat gränsar även mot Montenegro, ifall ni skulle önska att besöka ett annat land under vistelsen. Maximera semestern med ytterligare upplevelser!

Promenera längs hamnen till solnedgången i Cavtat

Den lilla romantiska halvön har mycket historia att utforska. Strosa runt i staden och se St. Nicholas kyrka eller Franciskans kloster, det finns även gott om museum att besöka. Avsluta strosandet med en kopp espresso på en av de alla mysiga caféer som finns. Eller avsluta med en promenad längs kusten nere i hamnen. En lite längre promenad tar er till den lokala stranden – njut av uppfriskande, svalkande dopp efter dagens aktiviteter.

Unika resetips om resor till Cavtat

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.