Precis utanför Landskrona, strax söder om Helsingborg, ligger Örenäs Slott, en vardagsnära hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö. Välj helgpaket med god mat, golf, träning och olika aktiviteter för avslappnad samvaro med vänner.

Upplev-städer-Västkusten-i-Sverige-med-Nygren-Lind-ResebyråUpplev-floran-Västkusten-i-Sverige-med-Nygren-Lind-ResebyråUpplev-båtlivet-Västkusten-i-Sverige-med-Nygren-Lind-ResebyråFiske-på-Västkusten-i-Sverige-med-Nygren-Lind-ResebyråUpplev-Västkusten-i-Sverige-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Örenäs Slott är en både storslagen och vardagsnära hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö. Här erbjuds helgpaket för god mat, golf, träning, högtider och olika aktiviteter för avslappnad samvaro med vänner eller lyxig guldkant i gott sällskap.

Örenäs Slott i Landskrona

Örenäs Slott ligger utanför Landskrona strax söder om Helsingborg med en magnifik utsikt över Östersund och Ven. Slottet stod färdigt 1918, byggt av ”sockerkungen” Carl Tranchell. Här har man fokus på hållbarhet och stor flexibilitet att möta olika behov, både för konferens och fritid. I slottsrestaurangen serveras skånska rätter av säsongens ekologiska råvaror.

Unika resetips om resor till Västkusten

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.