Stora Barriärrevet

Världens största korallrev ligger utanför östkusten i Australien. Du möts av ett 2300 km långt rev fylld av upplevelser under vatten. En drömliknande värld som tar dykare och äventyrssökande globetrotters med på oslagbara äventyr under ytan i Stilla havet. Med 2900 individuella rev och 900 öar är utmaningen att hitta tiden - hur länge stannar du?

Great-barrier-reef-Nygren-Lind-Resebyrå-dykare-gör-sig-klarGreat-barrier-reef-Nygren-Lind-Resebyrå-en-liten-öGreat-barrier-reef-Nygren-Lind-Resebyrå-dykbåtarGreat-barrier-reef-Nygren-Lind-Resebyrå-grön-öGreat-barrier-reef-Nygren-Lind-Resebyrå-dykare
<
>

Fisk och koraller i alla former och slag, skapar ett färgrikt och bländande vackert landskap som endast kan skådas vid Barriärrevet. Ett unikt och fascinerande dykerparadis och det är inte överraskande att alla hängivna dykare har platsen på sin bucket-list. Barriärrevet blev utnämnt till ett världsarv av UNESCO 1981. Dyka, snorkla, bada, underbart boende och god mat – allt finns för livsnjutaren.

Boende och öar på Barriärrevet

Den ultimata upplevelsen av revet är att bo i, på eller nära de perfekta äventyren. Du kan välja bland dagsturer med snorkel och dyk, eller uppleva reven nära med en flerdagskryssning med fullt program och det bästa? Det finns för alla nivåer och önskemål. Det gäller bara att skräddarsy efter dina önskemål. Vi har varit där och vet vilka öar, vilket boende och vilka minnen du ska ta med dig hem.

Unika resetips om resor till Stora barriärrevet

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.