Nära gränsen till Chile söderut i Argentina, ligger detta dramatiska naturområdet Patagonien. I kombination med Buenos Aires på resan till och runt i Argentina, är Patagonien ofta ett resmål de flesta väljer att besöka på rundresan i detta långa land i Sydamerika.

Rundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---joggare-bergRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---stugatRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---lamaRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---bergtopparRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---insjöRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---hästarRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---grillRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---glacierRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå--fågel
<
>

De spektakulära naturområdena med de mest fantastiska bergformationer är drömscenarier för konstnärer, naturälskare och upptäcktsresande. Tavlor skapas och oförglömliga upplevelser läggs på minnen. Att få resa runt i Argentina är mångas dröm och tillsammans med Buenos Aires, världskända vinområden, glaciärer och nationalparker gör Patagonien rundresan komplett.

Pittoreska småstäder i Argentina

Det är glest mellan städerna i Patagoniens vackra naturområden men vid en vacker insjö ligger den lilla staden El Calafate. Nära till vandringsområden, är den lilla pittoreska staden perfekt att stanna i innan du tar dig ut på vandring. Med våra breda kontaktnätverk i Sydamerika har du en agent som tar dig tryggt och säkert till platserna i Patagonien.

Unika resetips om rundresor till Patagonien i Argentina

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.