USA:s mest kända vindistrikt heter Napa Valley. Vill ni ta del av kunskapen om vin är det hit ni ska åka. Lär er allt om beska, fruktiga, söta och aromfyllda viner. Bo på ett charmigt B&B, ät på Michelin restauranger och spela superb golf. Upplev vingårdarna på flera meters avstånd från ovan, via en luftballongstur.

Resor-till-Napa-Valley-i-USA-hotell-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Napa-Valley-i-USA-vinodling-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Napa-Valley-i-USA-vinprovning-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Napa-Valley-i-USA-vingård-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Napa-Valley-i-USA-port-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Napa-Valley-i-USA-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

Napa Valley handlar i sig om vinet och dess viktigaste druva- Cabernet Sauvignon. God mat och goda viner är paradgrenar här. Det finns många olika vingårdar att besöka! Många med fint boende och spa. Kanske varva med en massage mellan vinprovningarna? Lär er kokkonst på en matlagningskurs eller spela en runda golf i den vackra, harmoniska naturen.

Upplev vingårdarna i Napa Valley från hästryggen

Förutom att uppleva vingårdarna från en luftballong finns det fantastiska vandringsleder i den miltals långa grönskan. Låna en cykel och ta er runt med guide eller varför inte hoppa upp på hästryggen och upplev de magiska vyerna därifrån. Vi rekommenderar att testa vinprovning på en av de olika vingårdarna som drivits i generationer. Var med och stampa druvor och se hur vinet utvecklas från druva till dryck.

Unika resetips om resor till Napa Valley

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.