Tågresor med inlandsbanan i Sverige

Inlandsbanan i Sverige tar dig med på roliga äventyr genom landet från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr. Upplev en av Europas vackraste resor nära naturen och kulturen. Vansbro erbjuder ett aktivt friluftsliv och ett stort kulturutbud. Trolska Bergslagen lockar till kulinariska upplevelser i Grythyttan och i Kristinehamn kan du uppleva svensk skärgård sätt från historiska fartyg.

Trains-in-Sweden-with-Nygren-Lind-Travel-Agency---person-in-woodTrains-in-Sweden-Nygren-Lind-Travel-agency-happy-touristTrains-in-Sweden-Nygren-Lind-Travel-agency---flowersSee-Sweden-by-train-Nygren-Lind-Travel-agency---dog-sleighDiscover-Sweden-by-train-Nygren-Lind-Travel-agency---kayakTravel-by-train-in-Sweden-Nygren-Lind-Travel-Agency---swedish-landscapeTrain-trips-in-Sweden-with-Nygren-Lind-Travel-Agency---coast-viewjpgTrain-trips-in-Sweden-Nygren-Lind-Travel-agency---timber-cottage
<
>

Tågresor genom Sverige är populärt – inte bara för turister men också för svenska resenärer som önskar upptäcka sitt land på nytt med tåg. Det räknas som ett av de mest miljövänliga sätt att resa runt – ett praktiskt sätt att upptäcka och uppleva Sverige. Mitt i Sveriges Lappland, norr om polarcirkeln kan du uppleva midnattssolen under sommartid och på vintern råder polarnätter med chans att se det spektakulära och magiska norrskenet.

Res genom Sverige med tåg – det är äkta och genuint

Under tågresans gång kan du även ge dig ut på cykeläventyr som tar dig nära allt. Fiskelyckan kan testas och upplevas på fisketåget som tar dig till bland annat Jokkmokk, Arjeplog och Härjedalen. Vad sägs om att spana på björn? En natt i björngömsle är en adrenalinkick utan dess like. Toppa gärna med dagspa. Vinterns tågresor – kallad fjälltåg och snötåg – tar dig till gnistrande, vitklädda fjäll och sköna skidbackor. Kliv av tåget på Storuman stationen – ta dig vidare till alpin skidåkning, snowboard eller längdskidor – det är genuint och äkta.

Unika resetips om tågresor i Sverige.

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.